Innehållsstrategi

Engagera dina fans med kommentarer

Låt diskussionerna flöda! 🙌 Nu kan du nämligen aktivera kommentarer för ditt videoinnehåll på VOYD.tv och diskutera, få feedback och interagera med dina köpare. Dessutom kan köparna diskutera med varandra som i ett eget litet mikro-community. Låt oss titta närmare på hur funktionen fungerar, häng med!

Aktivera kommentarer

För att aktivera kommentarer loggar du in på VOYD.tv och väljer Mitt konto > Min VOYD-kanal > Videor. Välj sedan den film du vill aktivera kommentarer för och klicka på knappen Ändra.

Scrolla ned till rubriken Tillägg och klicka där. Du ser nu en rubrik som heter Kommentarer där du kan välja att aktivera eller inaktivera kommentarer. Välj alternativet “Tillåt kommentarer från köpare”, scrolla längst ned på sidan och tryck på knappen Publicera. Ditt videoklipp har nu uppdaterats med möjligheten att kommentera.

Aktivera kommentarer på videos.

Tips: Starta diskussionen själv

För att få igång diskussionen kan ett tips vara att själv göra den första kommentaren. Det kan exempelvis vara genom att fråga köparna vad de tyckte om filmen eller en utvald del av filmen.

Genom att skriva den första kommentaren själv kan du få igång diskussionen med – och mellan – dina köpare.

Berätta för dina köpare att det går att kommentera

Ett ytterligare sätt för att få igång diskussionerna är att berätta för dina köpare att det går att kommentera. Använd det också som ett mervärde när du säljer in ditt videoinnehåll till potentiella köpare.

Håll koll på kommentarer som kommer in och engagera dig så mycket som möjligt. Ju nöjdare dina köpare är, desto större är sannolikheten att de även kommer köpa ditt nästa videoinnehåll, eller varför inte ett medlemskap om du lanserar en sådan tjänst. Om du vill lära dig mer om hur du skapar ett medlemskap kan du läsa vår guide ”Få återkommande intäkter med medlemskap”.

Lycka till! 🤗