Videoförsäljning

Sälj flera filmer som ett paket

Har du flera filmer på VOYD.tv som du vill sälja som ett paket till ett förmånligt pris? Då är funktionen Erbjudande det du söker. I den här artikeln tittar vi närmare på den, häng med!

Skapa ett erbjudande som en paketprodukt

För att skapa ett erbjudande som en paketprodukt loggar du in på VOYD.tv och går till Mitt konto > Min VOYD-kanal och väljer sedan fliken Erbjudanden. Klicka sedan på knappen Skapa nytt erbjudande så startas guiden för att skapa ett erbjudande.

Ett erbjudande är ett paket som består av flera filmer till ett fast pris. Ungefär som en klassisk DVD-box, fast i digital streamad version.

Om erbjudandet

Det första du ska göra är att ange information om själva erbjudandet. Det gör du genom att skriva ett tydligt och säljbart namn samt en beskrivande text. Ett tips är att ange vilka filmer som ingår samt länka till dem. Skriv gärna också längden på filmerna och hur länge den som köper kommer ha tillgång till dem så att hela värdet av erbjudandet framgår.

Omslagsbild

Nästa steg är att ladda upp en omslagsbild (thumbnail) som på ett bra sätt beskriver erbjudandets innehåll. Om du inte har någon egen bild kan du använda en gratis bild från någon av alla tjänster på nätet. Ett exempel är Pexels.com. Glöm inte att kontrollera så att du verkligen får använda bilden kommersiellt, samt om det finns några motkrav till att använda bilden.

Trailer (frivilligt)

Om du vill och har möjlighet kan du klippa ihop en kort trailer där du säljer in erbjudandet i videoformat. Ladda upp den under fliken Trailer så kan potentiella köpare se den innan de bestämmer sig. Den är också väldigt användbar som marknadsföring i dina sociala kanaler.

Sätt ditt pris

Bestäm vilket pris du vill ta för erbjudandet genom att antingen skriva in det i rutan eller dra i listen under priset. Kontakta oss via chatten på VOYD.tv om du vill diskutera hur du prissätter ditt innehåll, och glöm inte att du alltid kan ändra priset i efterhand.

Välj vilka filmer som ska ingå

Under fliken Videor väljer du vilka filmer som ska ingå i erbjudandet. Välj i rullgardinslisten och tryck sedan på ”+” symbolen bredvid för att lägga till en film. För att ta bort en film trycker du på ”x”-symbolen bredvid varje film.

Publicera

Det sista steget är att publicera erbjudandet för försäljning. Du kan välja om du vill ha det som ett Privat erbjudande eller publikt. Om du kryssar för Privat erbjudande kan endast de som har direktlänken till erbjudandet komma åt det och det blir inte sökbart på VOYD.tv.

Exempel

Här är ett exempel på hur erbjudanden kan se ut på VOYD.tv. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Stort lycka till med dina erbjudanden! 🙌

Artikelns omslagsbild – credit: Vlog vector created by vectorjuice – www.freepik.com